Hogyan készüljek angol Dexam középfokú irásbeli nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Tudnátok tanácsokat adni, esetleg weboldalakat linkelni, hogy mit gyakoroljak? :) Nagyon hálás lennék, mert jövőhét szombaton nyelvvizsgázok :D2015. ápr. 19. 14:35
1/7 anonim válasza:
Van egy ilyen hogy:
Könyv címe: DExam mintafeladatok Középfok (B2)
Kiadás dátuma: 2008
Formátum: pdf
2/7 anonim válasza:
hát remélem tudod,hogy egy hét alatt nem váltod meg a világot.
én is dexamon voltam. írtam pár levelet előtte, és relaxáltan mentem oda.
ha nem tudsz angolul, vagy nem elég jól, már egy hét nem változtathat. esetleg csinálhatsz szövegértést is még..stb
3/7 anonim válasza:
Nézd át a mintafeladatokat az oldalon és keress neten hasonló feladatokat.
Én is megyek szombaton. Sok sikert! :) Te hol fogod írni?
4/7 A kérdező kommentje:
a tanárok szerint jó vagyok angolból és a szóbelim már megvan :) az egyik osztálytársam sokkal rosszabb nálam angolból és átment :D egyébként kisvárdán irom :D
2015. ápr. 19. 16:48
5/7 A kérdező kommentje:
máris utána nézek a könyvnek, köszi a tippet :)
2015. ápr. 19. 16:49
6/7 anonim válasza:
Ha nem találod irj privit, elküldöm.
7/7 anonim válasza:
A mintafeladatokhoz kapcsolódó hanganyag megvan valakinek? vagy tudtok online elérhetőséget azokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!