Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy van ez németül?

Hogy van ez németül?

Figyelt kérdés

2010től gimnáziumban(neve jön ide) tanultam.majd 2014ben érettségiztem le. Azóta ezen (neve jön) főiskolán tanulok, ez az első évem.

köszi

2015. ápr. 18. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Te tanulsz németül?

Mert nekem az jön le, hogy 2010-től, 2014-ig középsulis voltál, ergo 4 évig németet tanultál.

Ez a mondat nem jön össze ennyi idő tanulás után?

Nem akarok bunkóskodni, csak fura nekem.

2015. ápr. 18. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Ich habe von 2010 bis 2014 im Gymnasium XXX gelernt. Seitdem studiere ich an der YYY Fachhochschule, am ersten Jahrgang.

Az elsönek: attól, hogy valaki érettségizett, még nem kötelezö éppen németet tanulnia ott. Ez a német szöveg meg nem feltétlen azért kell, hogy bizonyítsa azt, sok más oka is lehet: pl. mostani német tanulás, levelezötársnak levél, munkakeresés, stb.

2015. ápr. 18. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Vom Jahr 2010 habe ich das ... Gymnasium besucht dann im Jarh 2014 das Abitur gemacht. Seitdem studiere ich an der ... Hochschule. Das ist mein erstes Jahr.
2015. ápr. 19. 08:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm

1.: Nem tudom miért fáj neked ,hogy megkérdeztem ezt. Nem tanultam németet eddig.

2015. ápr. 19. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!