Kinek mi vált be? (Angol nyelv)
Nem az angol nyelv a hobbim is szerintem. Képes vagyok órákon át olvasgatni valami könnyebben olvasható regényt, vagy memrise-olok, vagy csak az ismerőseimmel beszélgetek Skypeon.
Azt hogy mi vállt be, igazából nem tudom kiszűrni. Szerintem , és ezt szívemből mondom, kellenek a bukfencek is a nyelvtanulás terén. Így születtek barátságok a tengerentúli ismerőseimmel. Persze mindenkinek más válhat be, valaki a filmnézést, van aki a könyvolvasást részesíti előnybe. Ami jó nekem, nem biztos hogy jó neked.
Lehet furán hangzik, de nekem a nyelvtanulásban a hibák azok amik a legjobban beváltak. Ma elvétek egy igeidőt, és ki javitják, tudom azt hogy máskor jobban kell teljesítenem, és ez az ami motivációt ad a továbbiakban.
A francia Assimil cég könnyűszerrel nevű sorozata nekem nagyon bejött. Én azzal tanultam meg három nyelvet rekord idő alatt. Úgy emlékszem, hogy angolul kb. négy hónap volt a nulláról, hogy eljussak egy középfok körüli szintre.
Naponta 1-2 órát tanultam.
Nyelvipercek sok időt megspórolhat viszonylag olcsó is...
Nem méllyültem bele teljesen néha újra kezdem ismétlés nem árt :) biztos alaphoz...
sharedtalk
itt tudsz más tanulókkal chatelni vagy akár beszélni is
effortless english
valamint próbáld ki a leckéiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!