Lehet olyan tantárgyból érettségizni, amit az iskolában nem tanultam?
Elvileg lehet, de bonyolultan. Le kell tenni az összes év anyagából az osztályozóvizsgát.
Az előző válaszoló linkje pont erre a helyzetre nem ad választ.
Arra felelj, hogy van-e egyáltalán spanyoltanítás, ill. spanyoltanár az iskolátokban, mert ettől függ a válasz.
Ezért mondtam, hogy haszontalan az a link.
Mindenképpen osztályozóvizsgát kell tenned- Ennek és az érettséginek is két módja van: vagy megbíz az igazgató egy spanyoltanárt, hogy jöjjön oda és vizsgáztasson le téged, vagy vendégtanulói jogviszonyt szervez neked egy másik iskolába. Erről itt írtam bővebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Hozzáteszem, hogy tudtommal egyikre sem köteles, tehát az egész csak akkor fog menni, ha az igazgató partner ebben. Beszélj vele vagy a helyettessel minél hamarabb, mert a legegyszerűbb, ha már ebben az évben elkezded letenni az osztályozóvizsgákat, hogy ne egyben kelljen az összeset jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!