Vizsgázott vki 21-én? (BME angol középfok)
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 20:24
2/10 anonim 

válasza:

Én is voltam. Szerinted mennyire volt nehéz?
3/10 A kérdező kommentje:
a magnós feladat 1. része durva volt... :(
írásbelinél a 20 pontos feladat se volt könnyű.
nektek hogy sikerült?
2015. márc. 26. 14:44
4/10 anonim 

válasza:

Szerintem a magnós 2. része se volt könnyű. Írásbelin nekem az 5 pontos feladat nem ment, úgyhogy csak tippeltem. A hosszú szövegnél 1-2 kérdés tényleg nehéz volt, a 3. feladat szerintem jól sikerült, 8 pont biztos meglesz annál. De nekem a levélírás a gyengém.
5/10 Nagyka89 válasza:
En csak irasbelizni voltam, szerintem is a 20 pontos nehez volt, volt egy ket kerdes amire nem talaltam a valaszt a szovegben :S meg nehez volt rovid valaszokat irni. A mondat beillesztos es a lyukas szoveg az jo volt. De sajnos pont amit szubjektiven lehet osztalyozni azok nehezebbek. Remelem nem pontoznak le :) csak irjak ra,hogy 42 pont es boldogsaaaag :)
6/10 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugtattatok, hogy nem csak nekem volt nehéz. :D
szerintem is a lyukas szöveg volt a legkönnyebb. a levéltől féltem a legjobban. 2 sorral többet írtam a megengedettnél. :S ezért nagyon sokat vonhatnak le?
2015. márc. 26. 22:59
7/10 anonim 

válasza:

Most voltam először, úgyhogy nem tudom, hogyan pontoznak. A tanárom azt mondta, hogy legyen a megadott határon belül, azt hiszem, 17-20 sor volt megadva. De 4 pontnál többet szerintem biztos nem vonnak le ez miatt. A karakterszámod mennyi volt?
8/10 Nagyka89 válasza:
Sziasztok! Nekem elorehozott eredmenyem lett, es 3 pont hianyzik, hogy meglegyen :( nagyon lepontoztak :( valakinek van valami tapasztalata a fellebbezessel?
9/10 A kérdező kommentje:
sajnálom! nekem 14-én lesz biztos halál... :S
melyik feladatra hány pontot kaptál?
2015. ápr. 11. 16:09
10/10 Nagyka89 válasza:
Olvasott szovegertes resz 17 pont (amibol a 10 pontos tuti max pontos) szoval nem tudom miert vontak le a 20 pontosnal ennyit :( konkretan 2 vagy 4 pontot kaptam ott, elso feladatnal meg 3 vagy 5. Levelem pedig 22 pont. Majd probalok a levelnel 1 pontot szerezni es akkor az duplazodik, meg az elso reszbe is 0,5 pontot es akkor az duplazodik es hatha megadjak.... De nagyon sajnalom mert nem erre szamitottam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!