Van olyan, aki készül vagy már középfokúzott a Telc vizsgaközpontban angolból?
Figyelt kérdés
Igazából kidolgozott szóbeli tételek érdekelnének, illetve mindenféle segédanyag, ami kellhet a vizsgához.(Csernókné könyvek megvannak)
Ha jó anyagod van, az anyagiakban is megegyezhetünk, de minden építő gondolatot, általad készített jegyzetetet szivesen fogadnék a címemre. Tapasztaltak, írjatok! Köszönöm!
2010. febr. 17. 08:15
1/6 anonim válasza:
Az engem is érdekelne... :S
angol nyelvből persze.
2/6 anonim válasza:
Nekem vannak kidolgozott témáim, 15 talán, ha érdekel, jelezd, és elküldöm e-mailben. Nem tudom, hogy a 4 gyakorló feladatsor megvan-e neked, ha igen, akkor elküldhetem a Listening-et is, de sajnos a feladatlapok nekem már nincsenek meg :S
3/6 anonim válasza:
Elküldenéd pls ide?
logitech18[qkac]citromail.hu
Azért írtam így, hogy a botok ne másolják le a címemet.
4/6 A kérdező kommentje:
Szia igen érdekelne minden amid van a témában. Nagyon köszönöm, ha elküldöd.
2010. febr. 27. 17:26
5/6 anonim válasza:
nem sikerült még elküldeni, de rajta vagyok az ügyön : D
6/6 anonim válasza:
Kaphatok Én is belőle? Jövő héten megyek :(
anett8712@citromail.hu
Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!