Euroexam/Origó nyelvvizsga bizonyítvány mikor jön meg? (Bővebben. )
Az a helyzet, hogy lecsúsztam az áprilisi origós vizsgáról (egyéb okok miatt), és teljesen tanácstalan vagyok, mert a felvételimhez borzalmasan kéne az a 28 pont. Július 9.-ig lehetséges a dokumentum pótlás. Ehhez mérten, lehetséges, hogy addigra megjön a bizonyítvány?
Tapasztalatok szerint ez Origónál vagy Euroexamnél zökkenőmentesebb, és gyorsabb?
A válaszokat előre is köszönöm!
18/L
A legfontosabbat kihagytam *
Május 16.-a lenne a Euroexam,
május 10.-e pedig Origó.
Szerintem ha májusban mész Origóra, akkor július 9.-ig bőven megkapod a bizonyítványt. Saját tapasztalataim szerint egy szűk másfél hónap alatt megjön a bizonyítvány.
Pl. Én most február 7.-én voltam az Origónál szóbelin, és már március 16.-án megérkezett a bizonyítványom.
Mondjuk esetemben jó lett volna ha pár nappal előbb jön meg.. de te ne aggódj addigra amikorra neked kell nagyon valószínű h megjön a bizid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!