Igaz az hogy a nyelvvizsgára felkészitö könyvek feladatai nehezebbek mint maga a nyelvvizsga?
ECL nyelvvizsgàra megyek áprilisban és megvettem a maxim kiadó nyelvvizsga felkészitö könyvét...szerintem jóval nehezebb mint maga a próbavizsga amit két héttel ezelött irtam
szerintetek is nehezebb mert most nagyon bepánikoltam hogy mi lesz ha a vizsga még nehezebb lesz és nem fog sikerülni
Én is most megyek majd, hol írod? :D
A MAXIM-é nekem könnyen ment, kivéve a hallott sz9veg. Ott voltak buktatósak. :D
Miskolcon a Saturnusnál vizsgázok
te?:)
hát igen a hallásértés..az eléggé durva
Debrecen, ILS :)
Sok sikert majd! :)
Na, én azt mondom,nehezebb volt, mint a könyv.
Mind a szövegértésben, mind a hallott szövegben. A szövegalkotás könnyű volt, egyszerű témákkal.
hallásban nekem könnyebb volt mint a könyves feladatok
a levél témák tényleg egyszerűek voltak, könnyen kidolgozhatóak
a szövegértésben meg furcsa volt hogy nem el kellett nevezni egy-egy bekezdést hanem egy összefüggő szövegbe beírni a helyes megoldásokat
szóbelizni voltál?:) ha igen mit húztál?
Igen, az a behelyettesítős, direkt nehezebb, mint a címadós...
Igen, voltam. A közélet volt a téma. Megkérdezték, hogy milyen rendezvények/ünnepek vannak a városunkban, illetve az hogyan bonyolódik le közbiztonság szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!