Be tudtok lépni a TELC. HU-n? Van itt olyan, aki már tudja a február 14. -i vizsgaeredményt?
Most már kezd kicsit felháborító lenni a dolog. Rendben van, új a honlap. Az is rendben van, hogy összeomlik a rendszer. De miért is nem lehet ezt 1-2 óra alatt koorigálni? Nem lenne probléma, csak 16-án van a következő vizsgának a jelentkezési határideje (ami ugye hétfő). Így esetleg az ember át tudta volna gondolni a hétvégén, hogy honnan szedi össze a pénzt, ha esetleg nem sikerl...
Most eléggé csalódtam a TELC-ben. Nem hiszem, hogy egy ilyen dolog előfordulhat. Főleg, ha ennyi pénzt fizetek nekik.
4-es vagyok: Kaptam emailt és bocsánatot is kértek a kellemetlenségért. :)
(És amúgy sikeres a vizsgám:))
Én is be tudtam lépni de sehol nem találom a vizsgaeredményem. Olvastam hogy milyen füleket vagy menüpontokat kellene keresnem de nekem olyanok nincsenek... :(
Valami ötlet/tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!