A telc szóbeli részénél angolból az első feladatnál, amikor magunktól kell beszélni egy adott témáról, akkor bármi előjöhet, pl: találkozás egy sztárral, stb? Vagy csak az az 5 téma, amit megadtak?
Figyelt kérdés
- A book that you have read (topic or plot, author, style, your opinion, etc.)
- A concert you have attended (type of music, musicians, where, personal preferences, etc,)
- A traditional public holiday in your country (date, customs, food, etc.)
- A tourist attraction near your town (how fair, what to see, best time of year to go etc.)
- A sporting event you have attanded (which sport, where, people involved, result, etc.)
2015. márc. 11. 21:15
1/4 anonim válasza:
Bármi előjöhet, bár egyes vizsgáztatók szeretnek kötődni a témához.
2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg, ha te TELC-et csináltál, akkor nem tudnál mondani pár témát, hogy mivel találkoztál?
2015. márc. 11. 22:40
3/4 anonim válasza:
Nekem 3 éve volt vizsgám a telcnél, és nekem pl. egy sporteseményről kellett beszélni, amit rendszeresen megrendeznek a lakóhelyemen.
4/4 Ercsike04 válasza:
akinek esetleg ezek megvannak kidolgozva az elkuldhetné nekem erre a cimre: ercsike1990@freemail.hu nagyon hálás lennék érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!