Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van olyan Angol nyelvoktató...

Van olyan Angol nyelvoktató tananyag, vagy szoftver amivel otthonról viszonylag gyorsan középfokot el lehet érni?

Figyelt kérdés

Esetleg olyan is érdekel, ami felső fokig vinne. Eddig bármit néztem hiányosak voltak számomra már mindjárt az elején. Nem vagyok kezdő, középfokom már van csak sokáig nem használtam és szeretném felfrissíteni elejétől a tudásomat, de nincs kedvem húszezer féle tananyagból így tenni. Nem baj, ha kisebb összeget fizetni kell érte, azaz, ha nem "ingyenes" csak tanár ne kelljen hozzá, és tanfolyam se. Előre is köszönöm az ajánlásokat.

/ Duolingót véletlenül se ajánljátok! /

2015. márc. 3. 14:54
1 2
 11/15 Carragher_x ***** válasza:

Vedd magad körbe anyanyelvi dolgokkal, olvass angol nyelvű híroldalakat, nézz angol nyelven filmeket...stb

A Relaxa egyébként nincs "tele" hibával, pár trehányság van benne, de azon túl lehet lépni.

Ha viszont van egy erős alapfokú szókincsed, akkor én az egynyelvű anyagokra mennék rá, szóval amellett, hogy filmekből, hírekből és egyéb számodra érdekes dolgokból tudsz szókincset bővíteni, amellett pl az Effortless sorozat nagy szolgálatot tehet neked.

2015. márc. 6. 09:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Hűha nagyon nagy sértés volt, hogy legyökereztelek. Aki ennyire érthetetlen, hogy nem érdekel az a sz@ar duolingó, az nem lehet más csak egy gyökér. Pláne, hogy szét offolja azzal a topikot, és csak felidegel vele feleslegesen. Azt pedig enged már meg, hogy én dönthessem el, hogy miből tudok jól ismételni, vagy még többet angolul tudni. Kösszike!!!
2015. márc. 6. 09:09
 13/15 A kérdező kommentje:
10esnek szólt a válaszom.
2015. márc. 6. 09:09
 14/15 A kérdező kommentje:
11es: köszönöm, megnézem azt is, amit írtál, meg a többi tanácsod is köszi, igazából amit írtak korábban az English File-t az eddig nagyon tetszik, így szerintem abban megtaláltam azt amit egyenlőre kerestem.
2015. márc. 6. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:

De miért lenne sz.r? Mert neked nem tetszik, ezért sz.r? Egyáltalán próbáltad?

Amúgy az effortless Englisht én is ajánlanám. És sok angol nyelvű filmet.

2015. márc. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!