Gaál Ottó kreatív nyelv kezdő német?
Nekem ebből a német középfok van meg.
Sajnos nincs elég időm, hogy mindennap elővegyem, mert még tanuló vagyok, viszont apukám ebből tanult meg középszinten németül, és ment ki dolgozni. Nem mondom, hogy ez a nyelvtudás elegendő volt, mert nyilván nem az, de idővel alakult, és mostmár tökéletesen beszéli a nyelvet.
Anyukám is ebből tanul, de ő tud angolul, románul, franciául, valamint tanult latinul és spanyolul is.
Neki is megy, de neki a nyelvvizsga nem célja.
Én nyáron szeretnék nyelvvizsgázni, és ennek segítségével fogok felkészülni, szóval szerintem érdemes megvenni.
Milyen Anyagokra lenne még szükség? Ha ezt bevágod más könyvek nem nagyon kellenek emellé, viszont ha tudnál német nyelvű könyveket/újságokat olvasni és filmeket nézni, nagyban megkönnyítené a dolgodat.
Sok sikert.
A kreatív németben tényleg nagyon sok hiba van.
Sok tapasztalatom nincs vele, mivel csak letöltöttem, hogy megnézzem miért dicsérik ezt a könyvet annyian, aztán már töröltem is ki. A módszer jó lenne csak nem jól van kivitelezve. Ha hasonló könyvet szeretnél, akkor a Asssimil nevezetű cégtől a Németül könnyűszerrel nevű könyvet ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!