Origo vagy Dexam szóbeli vizsga az egyszerűbb?
Figyelt kérdés
Igazából májusban államvizsgázok, így a lehető legegyszerűbb vizsgára akarok jelentkezni, amire nem kell annyit készülni. Úgy hallottam, hogy ez a 2 a legkönnyebb.
Novemberben megcsináltam az írásbelit BME-n, elsőre meglett (90%), csak nem mertem a szóbelit is bevállalni, mert sok gyakorlatom volt, így nem tudtam volna rá készülni.
Úgyhogy nem állok rosszul az angollal, de nincs sok időm már készülni, mert mellette tanulnom kell az államvizsgára.
2015. febr. 22. 20:05
3/4 anonim válasza:
En az Origora szavazok. Regen a DExam is konnyu volt, de mostanaban a kiseladassal akarjak megfogani az embert.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, angolból lenne.
2015. febr. 24. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!