Hova menjek angol középfokú nyelvvizsgára?
mivel lehet olyat is csinálni, hogy szóbelit egyik helyen, írásbelit másik helyen, így szóbelizni az origo a legjobb. Mindenki fél az origo-tól, de azt mondják ott azért jó a szóbeli, mert egyedül vizsgázol (más vizsgán meg partnerrel, ami elsülhet jól is, rosszul is).
amúgy meg telc a legkönnyebb. Talán lehet párosítani origo szóbelit telc írásbelivel.
De igazából annyi féle nyelvvizsga van, döntsd el miben vagy jó vesd össze azzal, amilyen típusú feladatokat kínálnak a nyelvvizsgák, és dönts aszerint.
Szia!
Én Pannonon voltam, és szerintem egész jó volt. Nem annyira nyelvtanos, inkább az a fontos, hogy használni tudd a nyelvet. 2 fordítás (angol-magyar, magyar-angol) 1 levél, meg egy fogalmazás, meg egy kis szövegkiegészítés.
Szóbelin beszélgetés a vizsgáztatóval, egy képleírás, egy szituáció, és egy szóbeli fordítás (legalábbis a tartalmát el kell mondani). Egyedül vizsgázol, nem párban és túlélhető. A magnó se volt nehéz, legalábbis amikor én voltam most januárban. Előre is sok sikert, akármelyiket is választod! ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!