Helyesen van ez így németül?
Figyelt kérdés
A véleményem szerint divatos egy szoknya és egy blúz, vagy egy farmer és egy póló. (Tudom kicsit furcsa, de nem tudom máshogy megfogalmazni, tételhez kell, alapszinten)
Meiner Meinung nach sind modisch einen Rock und eine Bluse, oder Jeans und ein T-Shirt.
2015. febr. 16. 19:07
1/3 anonim válasza:
A modischt a végére tenném, és nem értem, hogy miért tetted tárgyesetbe a főneveket. Én így írnám:
Meiner Meinung nach ist ein Rock mit Bluse, oder Jeans mit einem T-Shirt modisch.
2/3 anonim válasza:
Meiner Meinung nach sind ein Rock mit einer Bluse oder eine Hose mit einem T-Shirt modisch
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) most visszanézve én se nagyon értem, hogy miért raktam tárgyesetbe... :D lehet a tragen ige megszokásából... Na mindegy még egyszer köszönöm
2015. febr. 17. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!