Van-e Budapest 18. kerületében valami ingyenes nyelvóra/ szakkör?
Figyelt kérdés
Mint mondjuk a Mormon Egyház ingyenes angolja? Csak ne angol legyen mivel idegesíti a családomat hogy 16 év tanulás után is angol tanulásra van még szükségem, nem fogják fel a C2 szint lényegét. Jobb lenne valami német A0-A1. (Pedig utálok kezdő lenni...)2015. febr. 13. 08:11
1/3 anonim válasza:
Ingyen nincs semmi barátom!
Ha van is, akkor ott valami hátsó szándék lesz mögötte amiről fogalmad sincs.
van az a mondás, hogy "Óvakodj attól ami ingyen van"
2/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy találsz ilyet. Senkinek sem éri meg ingyen dolgozni és felhasználni a szakértelmét.
Egyébként halkan megjegyzem, hogy te sem érted a C2 szint lényegét - odáig ugyanis nyelvtanfolyamokkal soha nem fogsz eljutni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából a Mormon egyház idegesíti a családomat. A C2-t nagyon értem, nekem a C1 az 3 év taszári tolmácsolás volt, behúztam vele 8 millát, csakhát az amerikai angol...
2015. febr. 13. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!