You can ask another question related to your environment or your setting?
Ebben a mondatban mit jelent a setting szó? A Sztakiban kb 60 jelentése van, de nem találom a megfelelőjét.
Thx
Én csak a környezet jelentését ismerem. Belinkelem a videót, megtalálod benne ezt a mondatot.
Ez az 1 szó okoz nehézséget a videóban, valahogy nem találom mit jelenthet ez a szó itt.
3 percnél lesz a videoban
Hmm.. én inkább arra gondolnék,hogy ami a környezeteddel és szituációddal/helyzeteddel(mármint,hogy hol vagy és mit csinálsz) kapcsolatos. Pl: egy moziba vagy,akkor a mozi a környezet. A helyzeted vagy szituációd az,hogy jegyet akarsz venni.
De lehet tévedek.
Utolsó!
Mivel nem találtam a megfelelő jelentését én is hasonló képen kezdtem el gondolkodni, de fogalmam sincsen, hogy jó nyomon járok e.
Na mind1 én már fél órát rászántam az életemből hogy kinyomozzam mit jelenthet, már régen túlléptem ezen.
A csaj nagyon korrektul beszél, érthető. Csak néha benyög 1-2 szót aminek se füle se farka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!