Szerintetek mennyit érdemes nyelvkönyvekre költeni? Ti például mennyiért vesztek?
Érdekelne,hogy mit gondoltok.Már egy ideje tervezgetem,hogy veszek,de van,amikor egyszerűen nem bízom eldönteni,hogy melyiket vegyem,mennyiért vegyem.
A fent említett két kérdésről nagyon érdekelne a véleményetek,illetve még az,hogy szerintetek ugyanúgy jó régebbi,de olcsóbb könyvet venni,mint újat?
Az újnál gondolok most az ismertebb,újabbakra,pl. franciából Allons-y,France-Euro,vagy olaszból a Giro d'Italiano,a Progetto,oroszból a Sag za sagom és spanyolból a Colores.Akárhogy gondolkodok,hogy milyet vegyek,ha veszek,nem nagyon tudok dönteni.Még azt sem tudom annyira eldönteni,hogy többet vegyek,vagy pl. vegyek 1 könyvet munkafüzettel és ennyi.Nálam ez már csak plusz hobbi lenne.
Nálam főleg hobbi lenne most az új nyelv(ek) tanulása.
Ez lenne igazából a célom.
Közben most már arra jutottam,hogy talán nem is veszek még most semmit,hanem az interneten meglévő változatát fogom használni.Annyi a hátránya,hogy a mf. nem biztos,hogy fent van.De legfeljebb csinálok máshonnan,netről feladatot.A magnós részt is meg tudom valahogy oldani,hallgathatok majd videókat az interneten,meg magnós feladatok is vannak a neten gondolom.
De azért köszi mindenkinek a választ. :)
Szerintem végül ez lesz a legegyszerűbb megoldás.
Erről az oldalról elég jól meg lehet tanulni spanyolul. Ha nem a spanyolt választod nézd meg a duolingot. Ez mind ingyen van és szórakoztatóbb, mint egy nyelvkönyv.
Egyébként franciát én a France-Euroból tanulok és szerintem elég jó könyv, de drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!