Előrehozott angol érettségi tapasztalatok?
10-es vagyok jelenleg és azon gondolkozom, hogy előrehozatom az érettségit. Az osztályban még pár ember is előrehozatja, szóval gondoltam egy próbát nekem is megér. Jegyeim alapján jelenleg 5,00 vagyok, de ez nem feltétlen jelent biztos sikert. Nektek milyen tapasztalataitok vannak, mennyire bonyolult a kozépfokú?
16/F
Még túl korai lenne tizedikben
Inkább menj faktra aztán jövőre menj
Az interneten megtalálod az előző évi érettségiket. Töltsd le az újakat (ne a 2005-ösöktől kezd hanem a 2014-től). Majd nyomtasd ki és csinálj meg néhányat pontosan annyi idő alatt amennyi időd lenne rá érettségin, majd megoldókulccsal ellenőrizd magad. Ezután kapsz egy képet, hogy nagyjából milyen szinten állsz. Eldöntöd, hogy ez jó vagy nem jó neked, és ez alapján döntsd el, hogy érettségizel-e és az angoltanárod véleményét is kérd ki!
Továbbá ne feledd, hogy ezen már a továbbtanulásod is múlik.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!