Hogy vannak magyarul a következő sportok? (angol nyelv)
street luge
sky surfing
sky flying
adventure racing
aggressive inline skating
mountain boarding
snowmobiling
freediving jet skiing
snorkeling
speed sailing
cliff diving
Szótárban sem találtam őket rendesen. Előre is köszönöm.
"Aszfaltszánkó"
Légszörf
Ezt madarakra szokták amikor kémlelik az égből a zsákmányt... de hogy ilyen sport is van O_o
Extrém terepkerkpár
Városi/extrém görkori
tudtommal nincs magyar megfelelője, a snowboard és a gördeszka keresztezése.
ennek sincs, most így hirtelen ötletem sincs rá... a szán meg a motor keresztezése xD
az első része "vízalatti", a második pedig ugye egyértelmű, biztos láttál már ilyesmit, a búvárok használják hogy könnyebben menjenek a víz alatt, ez húzza őket. egyfajta vizi-motor
könnyűbúvárkodás amikor csak a szemüveg meg a pipa van rajtad és lebegsz a víz felszínén, úgy kukkolsz lefele
más néven windsurf, azaz szélszörf
sziklaugrás, magas csúcsról a mély vízbe :)
Nem biztos hogy mind jók, ezeket találtam. Amúgy 5 perc alatt mind megvan a gugliban ;)
Ha googleben összejött akkor minek ide írod ki?
Meg amúgy nem mondtad, hogy a magyar megfelelőjük kell. A sky surfinget meg snowmobilinget meg pl hogyan fordítod magyarra, kb ugyanaz... És egyikre sem írt rosszat. Ha valaki segíteni akar akkor nem lecseszni kéne, meg ' -.-' jeleket írni neki. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!