Tudnátok nekem ajánlani valamilyen hatásos, jó angol nyelvvizsga felkészitő könyvet? (középfokú b nyelvvizsgára)
Ėn az Oxford angol nyelvtan-t ajánlom neked. Tele van gyakorlatokkal, vėgigmegy minden szabályon ės szinteken. Bár ėn is mėg csak most fogom elkezdeni tanulni mert eddig a nėmettel foglalkoztam, hiszen abból is el akartam ėrni a közėpfokot, de már belenėzegettem ės igėretesnek tünik.
Ez egy 400 oldalas könyv egyėbkėnt. ėn a nėmetkönyvemmel fėl ėv alatt vėgeztem úgy, hogy közėpfokig vitt el ės az is 380 oldal volt. Szóval kemėny tanulással akár ezt is vėgig lehet venni szerintem ennyi idõ alatt! :)
Hagyd az Oxford angol nyelvtant, meg az első válaszoló is: NEM NYELVTAN KELL A NYELVVIZSGÁRA!!!
Hogy melyik könyv a neked való, azt szintfelmérés nélkül nem lehet megmondani, hiszen nem tudhatjuk, hogy ott tartasz-e már, hogy kifejezetten a vizsgára készülj, vagy még angolul kell tanulnod.
Válaszd ki a neked szimpatikus nyelvvizsgát, sokkal jobban jársz egy egynyelvű, nyelvtan nélkülivel (BME egynyelvű, ECL, City and Guilds, Euro egynyelvű), és annak a felkészítő könyvét vedd végig. A szóbelihe pedig a klasszikus Némethné hock Ildikó 1000 kérdés, 1000 válasz, illetve hasonlóan jó a Színes kérdések és válaszok B2. Ezen kívül olvass mindent, nézz filmet és szótározz. Tanárral ellenőriztesd a fogalmazásokat és vegyél részt társalgási órákon.
Már csak azt nem ėrtem, miėrt vagy ideges.
Semmi baj!
Az ėlet szėp! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!