Brutóczki József kérdése:
Hogyan zajlik egy angol szóbeli felvételi?
Figyelt kérdés
Nyíregyházán a Vasvári Pál Gimnáziumba szeretnék jelentkezni haladó angolra és oda kell. Hogyan szoktak zajlani ezek a szóbeli felvételik?2015. jan. 22. 20:53
1/8 anonim válasza:
Általában az alaptudásodra kíváncsiak.
Ebbe beletartozik pl. Család, szabadidő, jellemzés, egyszerű jelen, folyamatos, múlt idő...
2/8 anonim válasza:
A szóbelin nem kell semmilyen igeidő. Társalgás van magadról és a környezetedről.
3/8 anonim válasza:
Megkérdezhetik, miért szeretnél haladóra menni és
mennyi ideje tanulod már
4/8 anonim válasza:
nem tudom ti melyiket tudjátok, de eddig én olyanokról hallottam, ahol az általános nyelvtani dolgokat tudni kell
5/8 anonim válasza:
A szóbelin? Azt nem hinném. Az az írásbelire való.
6/8 anonim válasza:
Természetesen szerintem sem mennek bele úgy, de szerintem, ha pl. a hobbidad sorolod és például te azt régen űzted, de ma már nem, akkor azt múlt időbe mondod
7/8 anonim válasza:
Hogyne kellene mar a nyelvtan tudas? Csak mondja mondja a szavakat minden nyelvtan nelkul? Ha nem tudja a nyelvtant, akkor nem tudja nyelvet sem.
8/8 anonim válasza:
De nem nyelvtani feladat van a szóbelin, hanem társalgás. A beszédkészségére, szókincsére kíváncsiak. Ha a nyelvtanra lennének kíváncsiak, akkor írásbelit íratnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!