Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelvből lehet viszonyl...

Melyik nyelvből lehet viszonylag hamar nyelvvizsgát tenni?

Figyelt kérdés
Diploma kiadása miatt kéne, most csak emiatt kéne gyorsan, amúgy beiratkoztam már németre, de ott egyhamar még nem lesz középfokú vizsgám.. :( (dolgozom, és nem tudnak addig magasabb bérbesorolásba tenni) :( Kinek mi vált be? Köszi.
2015. jan. 20. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
én is ebben a cipőben járok, csak angol nyelvből,de azt olvastam,hogy az eszperantó annyira "könnyű", hogy 3-5 hónapos tanulása után már lehet is nyelvvizsgázni belőle, csak a másik kérdés persze az,hogy elfogadja e az egyetem, mert nem mindegyik fogadja el.Én személy szerint nem próbáltam.
2015. jan. 20. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés, utánakérdezek holnap a suliban. Ha elfogadnák, jó lenne, mert utána nyugodtabban tudnék már foglalkozni a másik (normális) nyelvvel. :)
2015. jan. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!