Mit gondoltok erről a nyelvtanfolyamról?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit bűzlik a dolog, semmit se hallottam még róla, és ez a pénz visszafizetési dolog kicsit kamus nekem, ti mit gondoltok, átbaszás?
2015. jan. 17. 23:43
1/4 A kérdező kommentje:
Mellesleg, rákerestem az egyik képre a weboldalon, és felépítésében hasonló weboldalra bukkantam. van összefüggés a kettő között? [link]
2015. jan. 17. 23:45
2/4 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem gyanús, ami nem azt jelenti, hogy buzdítalak, hogy mindenáron menj oda, ha nem tetszik, de semmi gyanakvásra okot adót nem találok benne. Nyilván lényegesen több cég van, mint ahányról hall az ember. A két kép azonossága lehet véletlen, pont ugyanazt találták, vagy lehet azonos a két tulajdonos, és akkor mi van? A garancia se tudom, mért gyanús neked, végigolvastad rendesen?
3/4 A kérdező kommentje:
Hát mert azért próbanap nélkül, úgy, hogy befizeted a teljes összeget az kicsit merész. Mert oké, lehet, hogy nem kamu de mi van, ha nem tanítanak jól és abba akarod hagyni? akkor már nem tudod visszakérni és így jártál. A pénz visszafizetés meg azért nem tetszik, mert ez így túl szép. 90%-ot nem érsz el akkor visszaadják az egészet.. mi van ha csak 88%-os érek el akkor is visszaadják ez nekik hol érné meg? meg ez egy teljesen friss dolog
2015. jan. 18. 09:01
4/4 anonim válasza:
Szövegértés, kedvesem! Szó nincs arról, hogy ha 90%-ot nem érsz el, visszaadják a pénzt. Pont ellenkezőleg: akkor adják vissza a pénzt, ha a két közép próbavizsgán elértél 90%-ot, és mégsem lett ötös (közép 80%) az érettségid.
A próbaóra semmit nem jelent, egy órára bárki össze tudja magát szedni. Viszont van részletfizetés, bár akkor 5 ezerrel többet kell fizetni, de az első részlet csak 25, tehát max. annyit buknál, ha abbahagynád. Nekem esztétikus, igényes, profi weboldalnak tűnik, és nem annyira újak, 2010-től léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!