Orosz dal - Valaki letudná írni miről szól nagyjából?
Találtam egy anyanyelvit, aki volt kedves lefordítni, így megválaszolom a saját kérdésem, hátha érdekel valakit.
Mindenkinek csodákat ajándékoz ez az este, hiszek az új évben, minden teljesülni fog,csak be kell csuknunk a szemünket. De minek csukjuk be, amikor csodákra várunk, inkább nyissuk nagyra őket. Várjuk a csodát, sőt ketté is lehet osztani a csodát.
(Bácsi) A csodának a két fele, a szerencsének és a vágyaknak a fele, ilyen nincs! Ennek egészben kell jönnie.
(Lányok) Mit is kell tenni azért, hogy eljöjjön a csoda, adjon tanácsot nekünk, hisz Ön mindent tud.
(Bácsi) Minden magától jön ahhoz,aki maga ajándékoz, örömöt és meleget ajándékoz.
(Bácsi) de bevallom nektek,hogy én magam is minden évben várom a csodát és minden egyes fény, a csodát ajándékozza nekem és ma este találkoztam veletek.
(LÁNYOK) Oh milyen nagy szerencsénk van, január elsején maga Kobzon bácsi jött ide hozzánk.
Minden ragyog, együtt éneklünk, és ez nem álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!