Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Orosz dal - Valaki letudná...

Orosz dal - Valaki letudná írni miről szól nagyjából?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=U6oEBLhX_5c

Köszönöm előre is a segítséget!

2015. jan. 1. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy beleírok, de engem is érdekelne.
2015. jan. 1. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmi gond!:) Esetleg megkérdezhetem, hogy miért? Esetleg követed a lányok karrierjét, vagy csak oroszul tanulsz? Téged is érdekel az orosz kultúra?
2015. jan. 1. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tudtok angolul,akkor itt van: https://www.youtube.com/watch?v=MPI7AnD_QS8
2015. jan. 2. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Az elsö vagyok és oroszul tanulnék...
2015. jan. 2. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet nem tűnt fel, de a kettőnek köze nincs egymáshoz, csak a zenei alap egyezik. a Shine orosz verzióját ismerem, és a fent linkelt azzal sem egyezik. Azért köszönöm, hogy probaltal segiteni, de legközelebb kicsit figyelmesebben.
2015. jan. 2. 20:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Találtam egy anyanyelvit, aki volt kedves lefordítni, így megválaszolom a saját kérdésem, hátha érdekel valakit.

Mindenkinek csodákat ajándékoz ez az este, hiszek az új évben, minden teljesülni fog,csak be kell csuknunk a szemünket. De minek csukjuk be, amikor csodákra várunk, inkább nyissuk nagyra őket. Várjuk a csodát, sőt ketté is lehet osztani a csodát.

(Bácsi) A csodának a két fele, a szerencsének és a vágyaknak a fele, ilyen nincs! Ennek egészben kell jönnie.

(Lányok) Mit is kell tenni azért, hogy eljöjjön a csoda, adjon tanácsot nekünk, hisz Ön mindent tud.

(Bácsi) Minden magától jön ahhoz,aki maga ajándékoz, örömöt és meleget ajándékoz.

(Bácsi) de bevallom nektek,hogy én magam is minden évben várom a csodát és minden egyes fény, a csodát ajándékozza nekem és ma este találkoztam veletek.

(LÁNYOK) Oh milyen nagy szerencsénk van, január elsején maga Kobzon bácsi jött ide hozzánk.

Minden ragyog, együtt éneklünk, és ez nem álom.

2015. jan. 3. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy beírtad a fordítást!
2015. jan. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!