Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » DSD prezentáció szövegét hogy...

DSD prezentáció szövegét hogy kell elkezdeni, majd hogy kell feépíteni?

Figyelt kérdés
Mármint, gondolom köszönök, (Guten tag?), elmondom miről szól az előadásom, és miért ezt választottam. Amúgy a Harry Potterről csinálom, mint a kedvenc könyvem, külön kiemelve az első rész. Miket említsek meg, nincsen valami vázlat/sablon erre, hogy hogy kell egy ilyen előadást feléíteni?

2014. dec. 28. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez mégis milyen DSD vizsga? Nálunk globális problémakörökről kellett előadást tartani. Ráadásul nem is ezzel kezdődik a szóbeli, hanem a Klasterrel, amit kidolgozol, bemész, előadod, beszélgettek róla, és utána jön az előadásod. Ott már semmit sem kell köszöngetni.
2014. dec. 28. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez a DSD 1. Azóta amúgy megcsináltam a DSD 2-t is, amit te írtál, de azért aranyos, hogy 2014-ben ilyen kérdéseket írtam, és hogy azóta sem lett jobb a német nyelvtudásom.
2019. jan. 24. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!