Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szlovák nyelvet megéri tanuni?

Szlovák nyelvet megéri tanuni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 14:51
 1/6 A kérdező kommentje:
tanulni
2014. dec. 28. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az angol (és esetleg a német) már jól megy, akkor szerintem igen. De elsősorban az angolall foglalkoznék, hogy magas szinten legyen, mert lassan már nem látok olyan álláshirdetést, ahol nem alapkövetelmény, még más nyelvek mellett is.
2014. dec. 28. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megéri alatt mit értesz?

Anyagilag? Akkor csak az angol után

Szeretnéd? Akkor igenis megéri

2020. júl. 7. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha ott akarsz élni. Egyébként ha vonzanak a szláv nyelvek, akkor szerintem inkább orosz, de egyetértek az előttem válaszolókkal. Csak akkor érdemes ezen gondolkodni, ha már megvan az angol minimum B2-es szinten.
2020. júl. 31. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen nyelvet megéri megtanulni.
2020. nov. 2. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
17%
Akkor kezdd el tanulni, amikor szlovák csajod lesz és közös gyerekeket terveztek. Addig felesleges.
2021. jan. 5. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!