Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan lenne érdemes tanulni...

Hogyan lenne érdemes tanulni a németet ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Hali!

Általánosban tanultam németül, illetve a középiskolai éveim alatt voltam kint cserediák üdülésen a testvérvárosunkban..akinél voltam azzal a mai napig tartom a kapcsolatot, de a felvételi miatt az angolra feküdtem rá (megvan a középfokú nyelvvizsga) most viszont szeretném a németet is jól megtanulni...és gondoltam, hogy egy anyanyelvi német jobban tudna segíteni mint egy nem anyanyelvű tanár, csak hát az alapokon kívül más nem nagyon megy...

Hogyan tanuljam akkor? Beszélgessek a sráccal skypen pl, vagy hogy lenne célszerű?

2014. dec. 27. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha megvannak az alapok akkor a beszélgetés nem rossz ötlet.

Van több könyv is ami direkt az önálló nyelvtanulásra specializálódott.

Regények olvasását is ajánlom. Ha túl nehéznek találod a szövegét akkor a könyvesboltokban könnyített olvaszmányokat is megtalálsz.

2014. dec. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!