Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy teljes nyelvkönyvet hol...

Egy teljes nyelvkönyvet hol tudnék kinyomtattatni?

Figyelt kérdés

Suliban nem tudom,mert szünet van,nekem viszont minél hamarabb,annál jobb.Ráadásul lehet hogy suliidőben elfelejtem,nemrég jutott eszembe./Suliban akartam először,de teljesen elfelejtettem,a szünet végéig meg nem akarok várni./

Gondoltam a papírboltokra.Valami más ötletetek van?Nekem még a könyvtár is eszembe jutott,de nem tudom ott szoktak-e nyomtatni.

Mielőtt azt mondanátok,hogy vegyem meg:ez nem lehetséges,mert eddig ha kerestem is neten,nem találtam,Alexandrában sincs,szóval ki kell nyomtatni.

2014. dec. 25. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Most semmi sincs nyitva..

De szerintem venned kéne egy lézernyomtatót.

2014. dec. 25. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,ment a zöld. :) Nem arra gondoltam,hogy holnap nyomtatom ki,hanem a két ünnep között például.
2014. dec. 25. 20:35
 3/6 chtt ***** válasza:
57%

Nálunk lehet nyomtatni a könyvtárban, ezért gondolom, a többiben is, de hogy vállalnak egy egész könyvet azt nem tudom -- Copy General ( [link] - és biztos vannak más helyek is.

Melyik könyv kellene? A Librotrade-ben sincs meg? ( [link]

2014. dec. 25. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak is köszönöm! :)

A könyv,ami kellene,az egy svéd nyelvkönyv (igazából már ideje tervezem,hogy megtanulok.De nem ez lenne a legfontosabb nyelvem,és sulin kívül tanulnám.)

A linket megnéztem,de ott sincs :S

Svéd nyelvkönyvekből egyébként sincs nagy választék,mivel nem olyan "nagy" nyelv,mint például az angol,német,francia,de még az oroszhoz is több segédanyag van.Mondjuk ez logikus is.Van egy könyvtári könyvem(ez egy másik),de amellé még jó lett volna ez,mert az magyaráz nyelvtant is.

De azért köszönöm a linket.Egyébként hasznosnak találom,szóval ha nem is erre a konkrét könyvre,de jó lehet.

2014. dec. 25. 22:41
 5/6 A kérdező kommentje:

A címet elfelejtettem leírni:Kevés szóval svédül.

Ez a címe.Képek formájában megvan,le vannak az oldalak fotói,szóval legrosszabb eseben ki lehetne nyomtatni.A neten eddig sem találtam,ezért gondolom,hogy jobb lesz kinyomtatnom.

2014. dec. 25. 22:44
 6/6 A kérdező kommentje:
*megvannak az oldalak fotói
2014. dec. 25. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!