Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga problemak?

Nyelvvizsga problemak?

Figyelt kérdés

sziasztok. megvan mar a kozepfok szobelim (telc) de az irasbelin megbuktam nem sokkal a levelem miatt. most voltam ujra de nagyon rosstnak erzem a levelem es szerintem megbuktam.. a szuleim es mindenki mondja h tuti atmentel de rossz megerzesem van. a szuleim mar most fizettek 2.jara es nem vmi olcso. mondtak h nem lesznek idegesek de az elso bukasomkor is azok lettek. nem akarok pesszimistan hozzaalnni de felkeszulok a legrosszabbra. hogy adagoljam be nekik? raadasul a kovi vizsga februar kozepe es nekem addig elorehozott kozepszintu erettsegire kene jelentkeznem de azt nem lehet ha nincs meg a nyelvvizsgames nem tudom h mit csinaljak. en tudom h nem vagyok hulye komolyan meg nalam benabb embereknek is megvan a nyelvvizsga.oran 4-5sok a jegyeim meg emelt szintu angol erettsegibol is vanh egesz jo pontokat erek el a gyakorlorol. egyszeruen elvagyok keseredve mert sokat tanultam :( ha megbukok h adagoljam ezt be a szuleimnek?

18L

2014. dec. 19. 06:48
 1/4 anonim válasza:

Ne légy elkeseredve, én a 3. vizsgám eredményét várom ma estére. Én is úgy érzem, hogy nem sikerült, a levél nagyon nehéz volt. A szóbeli nekem is megvan. Nekem a diplomám múlik most rajta.

Hogy hogyan adagold be, az számomra már nehezebb kérdés. Én magamnak fizettem az összeset így megelégszenek egy igennel vagy nemmel a telefonba. Mindenesetre ha nem sikerül addig ne beszélj velük míg te magad le nem higgadsz vagy ki nem sírod magad. Aztán ülj le velük beszélni: "anyu, apu nem sikerült a nyelvvizsgám."

2014. dec. 19. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugye tollal írtál?

Nekem a telcen mondták, hogy ceruzával írjak, de 'Aki nagyon nem hisz bennünk, az írhat tollal is"

érdekes.. eddigi ismerőseim közül, akik ceruzával ítak mind különös módon 1-2 ponttal csúsztak le.

Ha jó vagy angolbol, sikerülnie kell! (:

2014. dec. 19. 15:09
 3/4 anonim válasza:

Most már mindenkivel átsatíriztatják tollal. A levelet sajnos, vagy ezzel vagy azzal írod, mert annyi időd nincs, hogy átírd tollal. Ha meg tollal írod és elrontod a helyesírást, és áthúzod, úgy meg nem lesz elég hely. Én személy szerint cerkával írtam a levelet, mivel tudtam hogy képes vagyok betűkihagyásra ez volt az ésszerűbb megoldás.

1-es voltam

2014. dec. 19. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem lehet előrehozott érettségire jelentkezned, ha nincs meg a nyelvvizsgád? Ilyen nincs! Osztályozóvizsgádnak kell lenni, nem nyelvvizsgádnak. Azt pedig az iskolában tudod letenni a hátralévő anyagból.

Egyébként egy jó levél titka az összeszedett, logikusan felépített fogalmazás...

2014. dec. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!