Fogalmazást kéne írnom a karácsonyról németül?
Figyelt kérdés
Augusztusban kezdtem a németet és még nem tudok múlt időben, karácsonyról írni fogalmazást,ezért kérem,hogy valaki segítsen.
Karácsony előtt egy nappal néhány rokonunk leutazik/meglátogat.Karácsony napján kb. délben kelek fel nagymamám és anyukám reggeltől főz és süt apukám,testvérem,a nagybátyjám és felesége elmennek fenyőfát venni.Én nem igazán/nem nagyon szeretem a karácsonyt.Délután fel kell díszíteni a fát,aztán beszélgetünk.Szenteste átadjuk az ajándékokat.Este együtt vacsorázik a család.A leves általában halászlé,a főétel kacsa körettel a desszert pedig mákos és diós bejgli.
Ennyi lenne előre is nagyon köszönöm!
2014. dec. 15. 18:41
1/3 anonim válasza:
Ebből nem is kell semmit múlt időben írni, minden mehet egyszerű jelenben..... :) Muti Te mire jutottál vele. :))
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom elkezdeni :(
2014. dec. 15. 18:59
3/3 anonim válasza:
"Karácsony előtt": Vor Weihnachten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!