Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » XI. Kerületben vagy a környéke...

XI. Kerületben vagy a környéken jó nyelviskola?

Figyelt kérdés

Tanultam angolt, nyelvvizsgám is van, de rengeteget felejtettem. A szóbeli kommunikáció megy kevésbé, írásban jobb vagyok.

XI kerület vagy bárhol a városban keresek olyan nyelvsulit, ami segít a szóbeli kommunikációt fejleszteni. Esetleg tippeket, tanácsokat is szívesen fogadom!

Köszönöm

2014. dec. 8. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Cosmopolitant, elég sok helyen van nyelvsulijuk Pesten! Én nyáron 2 intenzív tanfolyammal csináltam meg a német középfokú nyelvvizsgámat. Ahhoz képest nem drága (35.000 egy 100 órás tanfolyam), amihez ráadásba 100 óra ingyen kommunikációs tréninget is kapsz, ahol anyanyelvű oktató van és nagyon jó! (jah és a 100 kommunikációs tréning órát nem tartják számon, szóval akár 200ra is elmehetsz ;) ) Én csak ajánlani tudom :)
2014. dec. 10. 21:20
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm! POnt ezt nézegettem én is.

Nekem nem kell nyelvvizsga, mert már van. Viszont nyelvtudás, folyékony beszéd, ismétlés és gyakorlás igen.

2014. dec. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!