Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A jövőben számít ez majd a...

A jövőben számít ez majd a nyelvvizsga elvégzésekor?

Figyelt kérdés
Félig magyar, félig orosz vagyok. Magyarországon születtem, magyarnak vagyok elkönyvelve, de apai ágon orosz is van bennem. Tisztában vagyok azzal, ha valaki kettős állampolgár nem teheti le a nyelvvizsgát (amit azért ellenzek, hisz ugyan úgy letehetné aki szeretné. -szerintem!- ) akkor ez rám is vonatkozik? Napok óta ezen gondolkozom, össze vagyok zavarodva...
2014. dec. 7. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt meg honnan veszed? "A magyar állampolgárságú vizsgázó bármely akkreditált, a vizsgázó által választott idegen nyelvből, a nem magyar állampolgárságú vizsgázó bármely akkreditált idegen nyelvből és magyar nyelvből jelentkezhet" (origo vizsgaközpont honlapja)
2014. dec. 7. 14:27
 2/3 Ezeöccá ***** válasza:
Nem kell bevallanod, hogy van orosz állampolgárságod is, aztán bizonyítsák rád, ha tudják. Személyi, lakcímkártya, a szamovárról meg habognajak maguknak otthon.
2014. dec. 7. 16:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 7. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!