Origó írásbeli nyelvvizsga? (középfok)
Figyelt kérdés
Két kérdésem lenne, az egyik, hogy hány szótárat lehet vinni origó írásbeli nyelvvizsgára, illetve, hogy egynyelvűt be lehet-e vinni? A másik, hogy ünneplőben kell-e menni? Még szívesen elfogadnék pár tanácsot is a vizsgára. Köszönöm előre is!2014. dec. 5. 18:34
1/2 anonim válasza:
Háát, szerintem bármennyit vihetsz, én nem emlékszem, hogy lett volna korlátozás, bár egy könyvtárat nem érdemes vinni, bőven elég a kéziszótár. Az egynyelvűt nem tudom, szerintem nincs megtiltva, de mivel kétnyelvű a vizsga, talán érdemesebb kétnyelvűt vinni. Ünneplőt felejtsd el, olyanba menj, amiben jól érzed magad, sokat fogsz ülni. Legyen nálad víz és csoki, fordításnál próbálj minél jobban az eredetihez tartani, és az első megérzés mindig helyes! :D kalappal!
2/2 anonim válasza:
nemrég voltam (max 1 év) origo kétnyelvű vizsgán hát nem mondom nem volt nehéz (nekem) egy 90% jött össze, nekem azt mondták annyi szótárat vihetek amennyit akarok bár nem mindig van haszna és nem mindig lehet használni. tanács a vizsgára? higgadtnak kell maradni bármennyire is izgatott az ember de amikor bent ül akkor már teljesen ellazul..olyan mint egy doga a suliban:D annyira nincs nagy tétje de jobb elsőre átmenni. hozzánk bejött az itk dekánja kedves volt úgyhogy nincs gond. elmondta hogy mennyi idő van mit hogy kell csinálni nem lehet elrontani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!