Ha az itt lévő dolgok 90%-ával tisztában vagyok az elég a középfokú nyelvvizsga nyelvtani részéhez?
Mindig a nyelvtannal volt bajom, mert a szókincsem, hallásértésem, beszédem a számítógépes játékoknak köszönhetően elég jó volt mindig is. Az elmúlt fél évben az itt lévő dolgokat értettem és gyakoroltam be kb. napi 2 órát rászánva. Ez elég vagy még ki kell egészítenem ezt valahonnan. Ha igen akkor honnan?
Szerintem meg ne oldj meg nyelvtani teszteket és ne az origóra menj, legalábbis írásbelire ne. Hogy jutott eszedbe az origo, ha a nyelvtan nem az erősséged? Bőven van olyan nyelvvizsga, ami egynyelvű, és amiben nincs külön nyelvtan, BME egynyelvű, euro, ECL, City and Guilds.
A linkedben semmi más nincs, mint nyelvtan. A nyelv nem a nyelvtan! Egy normális nyelvvizsga sem.
Szerintem ne Origora menj, ha nem megy annyira a nyelvtan, vagy nem vagy annyira biztos magadban ilyen téren.
Ha valóban jó a szókincsed, akkor ECL vagy BME egynyelvű. Amúgy én is kb a játékokkal meg filmekkel tanultam meg jól angolul, nyelvvizsgára szinte semmit nem készültem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!