Sikerülhet jövőre 9. -esként az angol nyelvvizsga?
Magamról: 7. óta tanulok angolt iskolában, de sok internetes játszás és filmek után szerintem elég jó vagyok angolból. Nyelvvizsgáról:
-Ha megpróbálom és nem sikerül, akkor a következő próba miben lesz más (pl.:árban-e), stb.
-Főleg neten tanulással sikerülhet-e?
-Aki ismer Kecskeméten jó magántanárt vagy közös tanfolyamot annak ajánlatát is szívesen várom.
Ui.: Tudom Google a barátom, de személyes véleményeket is szeretnék hallani.
Sikerülhet, de a nyelvvizsgán levelet is írni kell, és beszélni kell néhány percig egy témáról, ezeket még érdemes gyakorolni mert a filmek, játékok stb. ebben nem segítenek.
Ha nem sikerül, a következő próba ugyanannyiba kerül mint az első és az összes többi, de ha írásbeli/szóbeli közül az egyik megvan, csak a másikat kell újra próbálni (ami olcsóbb mintha az egészből vizsgáznál újra).
Na meg van labor feladat is (hallás utáni megértés)
Az is megy?
Levelet írni gyorsan meg lehet tanulni, csak néhány formaság az egész. Beszélni szerintem egész jól tudok (beszélgettem angol emberekkel és teljesen értettem őket). Hallásértés ez előző miatt szerintem jó, de a magnókat annyira nem szeretem (főleg ami az iskolában van).
Amúgy köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!