Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tanulhatnék meg görögül?

Hogy tanulhatnék meg görögül?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a nyelv és az ország is. Sajnos azt nem engedhetem meg magamnak, hogy beiratkozzak egy tanfolyamra, de valakinek van valami ötlete, hogy hogyan fogjak hozzá a tanuláshoz? Egyáltalán sikerülni fog ez így magamtól?
2010. jan. 29. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
A görög nyelv alapjait megtanulhatod a livemocha . com oldalon, vagy hasonló szájtokon.
2010. jan. 29. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Hááát nem tudom h menne e magadtól...nekem azt mondták, hogy az elején nehéz, közepén könnyebb és a végén megint nehéz a görög nyelvtanulás.

Szóval az alapokat szerintem mindenképp érdemes lenne valakivel átvenni vagy nemtudom... amúgy ha egy tanfolyamra nem is tudsz annyi pénzt szánni (tökre megértem!) azért az alapokat megtaníttathatod egy nyelvtanárral, nem kell h szuperintenzíven, hanem mondjuk havi 2-4 óra, és közben otthon ráfekszel a szókincsre, stb.,.van egy oldal: [link]

egyszerűbben csak www.diakoldal.hu

itt találhatsz méltányos áron tanárokat

(Nekem mondjuk szerencsém van, mert a némettanárom görögtanár is és ad különórákat)

2010. jan. 30. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, nemrég találtam: [link]

[link]

2010. jan. 30. 13:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. jan. 30. 20:07
 5/5 anonim válasza:
0%

én,úgy tanultam meg hogy sok görögdinnyét ettem!!

remélem tudtam segíteni

2010. júl. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!