Aki volt Telc B2 nyelvvizsgán: milyen levelet kapott? Ill. mi volt a témakör amit ki kellett fejteni és a újságcikk miről szólt?
levél közül már csak az egyikre emléxem: információkérés volt, költözni akartam és egy bútorszállító cégtől kellett infókat kérnem illetve adatok megadnom(honnan hová, mennyi holmit mikor) stb.
prezentáció: műemlék amit érdemesnek tartok megnézni VAGY koncert --> ezt választottam :D
újságcikk pedig a speed dating-ről szólt(vmi új randitechnika) a lényegét nem fogtam fel, de áttereltük a szót a hagyományos randizásra így nem volt gáz:D
levelem 100%os lett, csak úgy mint a szóbelim:)
iszonyat könnyű a TELC, javaslom mkinek:)
hú sok sikert:)
lényeg hogy a felkészülési időben vázlatot írj a prezihez meg hasznos kifejezéseket. :)
és beszélj beszélj beszélj:D mind1 hogy mit csak mondd :D
magnó tisztán hallható, érthető:)
sok sikert:)
szia megint én:)
ha gondolod elküldöm a prezentációm címének a listáját, csak hogy nézd meg hátha van olyan ami neked nincs.
ha adsz egy msn vagy email címet..:)
meg tudod küldeni dolgokat ha kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!