Mikor lesz már végre ingyenes az első nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint ez is megérne egy utcára vonulást.....2014. nov. 11. 17:05
1/12 anonim válasza:
Amikor mindenki megbukik az elsőn:)
2/12 anonim válasza:
Jó hírem van. Létezik egy ingyenes középfokú nyelvvizsga, úgy hívják, hogy emelt szintű érettségi.
3/12 anonim válasza:
Hányadikos vagy?
Jelentkezz emelt érettségire nyelvből és ingyen megcsinálhatod
4/12 A kérdező kommentje:
Első hozzászoló:
Az elsőn általában mindenki megbukik ..:-) sajnos.
Többieknek...
Én sokadikos vagyok :-)(közel a 40hez)
2014. nov. 12. 06:28
5/12 anonim válasza:
Miért írod azt, hogy az első nyelvvizsgán mindenki megbukik? Tényleg érdekel, hogy milyen tapasztalataid vannak.
Egy nyelvvizsgáztató tanár
6/12 A kérdező kommentje:
azért mert első nyelvizsgán még nem tudunk beszélni..
irni meg pláne nem.
2014. nov. 25. 13:20
7/12 A kérdező kommentje:
Amugy nekem csak egyszer volt lehetőségem nekifutni ugyani selfogyott a rávaló pénzem,de sajnos megbuktam igy hát egyenlőre úgytünik)ennyi volt... (to be continued????)
2014. nov. 25. 13:24
8/12 A kérdező kommentje:
gondoltam továbbtanulás szempontjából nem lett volna rossz......(De úgy tűnik Istennek más a forgatókönyve...csak az sz.r h nem látok bele az Ő forgatókönyvébe akkor nem próbálkoznék felesleges dolgokkal
de sok ilyen volt már az életembe :-) )P..csába az egészzel..
2014. nov. 25. 13:28
9/12 A kérdező kommentje:
:-)
2014. nov. 25. 13:31
10/12 A kérdező kommentje:
vicces mi,? ez aztán k..rva vicces ...
2014. nov. 25. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!