Le tudod fordítani mit énekel a lány? (egy-két mondat) Valamint a hapsi amit mond az is érdekelne!
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:32
2/6 anonim válasza:
A hapsi csak annyit ismételget: This is a noodles production, tehát a nevét annak, aki csinálta. A csaj iszonyatosan motyog, a közepén azt mondja I'm falling (zuhanok), ennyit hallottam ki belőle. De szép a zene
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! nem "motyog" ő csak a youtube rontotta a zene minőségét talán azért érthetetlen!
2010. jan. 27. 22:47
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Csodálkoztam is, hogy lehet ilyen motyogva énekelni, de akkor eredetiben biztos érthetőbb.
5/6 anonim válasza:
Help, I have done it again
I have been here many times before
I hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame
Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me...
6/6 A kérdező kommentje:
igen utána én is megtaláltam oldalt:D köszi azért
2010. jan. 28. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!