Hogyan jutok el a Stadionoktól az Euroexam nyelvvizsga központig? Jól gondolom, hogy a Tábor úton van a központi vizsgáztatás?
Euro nyelvvizsgára kell mennem November 28.-án szombaton. A központba jelentkeztem, így ha minden igaz, ide kell menni:
Euro Nyelvvizsga Központ
Cím: Budapest 1012, Tábor u. 5.
Még hivatalosan nem erősítették meg a helyszínt, így a fenti címben nem vagyok biztos.
Egri vagyok, nagyon hülye a budapesti tömegközlekedéshez.
Hogyan juthatok el a Budapesti Stadionok nagy buszmegállóból ide?
Sajnos csak most tudtam meg, hogy vidéki vizsgára jelentkezésem ellenére Budapestre kell mennem, mert annyira kicsi a létszám vidéken, hogy át kell irányítaniuk. Vonattal nem mehetek, mert a vizsga kezdésig nem érnék oda.
Köszi!
Bocsi, most mondták telefonon, hogy valószínűleg a 1022 Bp. Lórántffy út 3. lesz a vizsga helyszíne. Ide szeretnék eljutni.
Köszönöm!
Köszi, az a Moszkvától 15 perces séta nem lesz gond (ha tényleg annyi) :)
Így akkor ha jól értem, csak egy vonalon kell pár állomást metróznom, át sem kell szállni? Király :)
Hálásan köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!