Francia tanulás egyéni úton - ajánlanátok hozzá könyveket?
Allons-y.
Én is pont ma vettem meg egyenlőre csak áttanulmányoztam és azt kell mondjam kitűnő könyv. Minden lecke végén szószedet, 133hangfájl anyanyelvi beszélők kiejtésével. Sok feladat, ismétlők. Jól elmagyarázott nyelvtan.
Allons-y. Bővebben?
Van hozzá fonetikus átírás is.
Ha nincs hozzá segítség akkor ez sem ért többet mint a többi francai könyv.
A francia majd minden leírt betűje másképp ejtendő, nem beszélve a nazális hangokról, és a szóvégi elnyelt betűkről.
Egy kicsit több infó, a segítséget előre is köszönöm.
Köszönöm szépen az infót. Nekem is van olyan,
hogyan ejtsük ki az írott betűt, de ezzel nem sokra megyek, mert nincs kontrol, nincs aki ellenőrizze jól mondom -e a szavakat a mondatokat.
A magyar anyanyelvű, de francia nyelvet tanító tanárokban sem bízok, ahány tanár, annyiféleképpen mondják a franciát,
ezeket tapasztalatból írom.
Eredeti francia nyelvű talán segítene, de olyat nem találok, ha van is azok drága óradíjat kérnek.;(
Manapság ez már kb lényegtelen. Felmész egy levelező társ kereső oldalra és elkezdesz beszélgetni. Később skypen is és megkéred, hogy segítsen.
+1 extrém megoldás:
A repülőjegy oda-vissza 20ezer ft, szállás ingyen is megoldható, ha nyitott vagy. 50ezerből lazán kijön 1 hét, ami olcsóbb, mint az iskola és a tanárnál több időt biztosít.
Egy adott időpontban egy oldalon több, mint 100francia beszélget nemzetközi szinten, akik tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!