Milyen hosszúságú magán nyelvórákat vállaltok, és mennyiért?
Figyelt kérdés
Nem kell feltétlen nyelvet írni, mert nem tanárt keresek, csak szeretném belőni magam, hogy végzettségem alapján mennyit kérhetnék.
Köszönöm;
nyelvi szakos egyetemista
2014. okt. 31. 19:18
11/12 anonim válasza:
A szülők nem (csupán)azt nézik hogy mennyire jól tanítom meg azt amit az iskolában nem tudtak megtanulni, hanem azt hogy mennyibe kerül egy 60 perces alkalom.
Van olyan magántanítványom, akinek kell a külön óra a középfokú nyelvvizsgához, de 1600-nál nem tud többet szánni rá, inkább nem jön hetente egyszer, csak havonta egyszer ha felemelném 200 forinttal.
12/12 anonim válasza:
3000/60 perc és nem vagyok tanár, csak 10 éves tapasztalatom van és jól beszélek. Budapest. Kezdőként kértem 1500-t, azóta emeltem. Nem ritka nyelvek, de a jó tanár ritka belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!