Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol felsőfok ECL vagy Euroexam?

Angol felsőfok ECL vagy Euroexam?

Figyelt kérdés
Középfokú nyelvvizsgám elsőre meglett, azt az euróban csináltam. 72% lett a komplex. A listening+beszéd kb. 64% lett itt de az írásbelim 80 körül volt, így mentem át. Az lenne a kérdésem, hogy ti melyiket ajánljátok? Kizárólag az továbbtanulási pluszpont miatt kéne.
2014. okt. 31. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyi időt áldozol a projektre?
2014. okt. 31. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
nem sokat, nem vagyok tanulós. Heti 4 angol órám van a suliban, meg azért majd megírok pár fogalmazást.
2014. okt. 31. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nemsok tanulással nem lesz felsőfok. Rengeteg szókincs, reading, listening orrba-szájba. Teljesen mindegy, hogy hol teszed le, egyforma nehéz.
2014. okt. 31. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Középre semmit nem tanultam. A heti 4 óra angol az nem semmi nyilván, de pluszban nem terveztem sokat tanulni. 11 éve tanulom az angolt, bár az elmúlt 3 évet mondanám intenzívnek
2014. okt. 31. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Számottevő a különbség a közép és a felsőfok között szókincsben, a szövegek összetettségében, a mondatszerkezetekben.
2014. okt. 31. 17:59
 6/7 A kérdező kommentje:
mintafeladatokat írtam, viszonylag jól sikerültek, mind 70%+. Vidéken élek, Pesttől messze, és az itteni nyelvsulik elég rosszak... Fölösleges vitatkozni, a kérdés szempontjából lényegtelen. Véleményekre voltam kíváncsi, nem arra, hogy miért nem fog sikerülni...Nyilván nem egy hirtelen jött ötlet, hogy felsőfokú nyelvvizsgát tegyek. Oldottam feladatokat, mint már mondtam... Köszönöm.
2014. okt. 31. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ECL-en voltam középfokún, most ECL felsőre tanulok.

Szerintem korrekt, de az Euroexamosokat csak anno oldottam meg 1-2 feladatot.

2014. okt. 31. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!