Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek mikor éri meg...

Szerintetek mikor éri meg kéttannyelvű gimibe menni? Többi lent

Figyelt kérdés
most 8.os vagyok,mihelyt 14 lettem megcsináltam az angol alapfokút ami elég simán ment...már nem sok kell és mehetnék a középfokúra is...nem tudom hogy ennyi tudással megérné-e kéttannyelvű gimibe menni...nem muszájból tanulom az angolt hanem mert nagyon szeretem,csak félek hogy milyen lehet angolul tanulni (mert a sulis angollal semmire nem lehet jutni ezért magántanárhoz járok)...

2014. okt. 22. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobban, magabiztosabban meg fogsz tanulni, és nem utolsó szempont, hogy ha 2 tárgyból angolul érettségizel+jelesre leteszed az angol emeltet, akkor külön vizsgázás és fizetés nélkül egy felsőfokú nyelvvizsga üti a markodat. Ezen kívül az iskolának lehetnek külföldi kapcsolatai is, kiutazási lehetőséggel.
2014. okt. 22. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Esetleg kéttannyelvű szakközépbe

Mert van olyan is (pl. Hunfalvy)

2014. okt. 23. 02:17
 3/4 anonim ***** válasza:
2. Mért kéne szakközépbe mennie, ha gimnáziumba akar? És honnan tudod, hogy budapesti?
2014. okt. 23. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is kéttannyelvű gimnáziumba járok, most fogok végezni.

Én csak ajánlani tudom. A haladó csoportba kerültem, úgy is gondoltam, hogy tudok valamilyen szinten angolul, de már ég és föld a különbség. Ha jó tanárt kapsz, és lelkesen tanulsz, játszva sikerülni fog egy folyékony társalgási szint elérése, ami a legtöbb magyar angolul tanulónak elég döcögősen megy.

Valamint sokat segít az ilyen szintű nyelvtudás más nyelvek elsajátításában (pl nekem a francia)

A harmadik pozitívum az "ingyenes" felsőfokú nyelvvizsga, amit előttem leírtak.

2014. okt. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!