PLS! Mikor írunk has-t vagy have-t szót a mondatba? Mi határozza meg, hogy melyiket kell használni?
Figyelt kérdés
ez személyes névmástól függ vagy többesszámtól? légy szíves ha valaki tudja írja már meg nekem érthetően. Köszönöm2014. okt. 19. 22:08
1/4 anonim válasza:
has---> E/3 azaz, ő a többinél pl. én, te, mi ti ők have kell. :D
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2014. okt. 19. 22:20
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol szerepel. Legtöbbször igaz az, amit az első mondott. Itt meg éppen nem (ez a feltételes egyik ideje):
Alex would never have found out if you hadn't told him. Meg van egy használata a have-nek, amikor főnévként használod, többes számban leginkább. Nem fogsz vele gyakran találkozni, de itt van hozzá egy gyakran használt szócsoport, kifejezés:
'the widening gap between the haves and the have-nots'
Na de a leglényegesebb az, amit az első leírt, a többin most nem fogok elgondolkozni, még lehet pár ilyen helyzet, amikor nem az számít, ez a kettő ugrott most be kapásból.
4/4 anonim válasza:
Huh, ez kicsit összefolyt, bocs, lehet hogy fáradt vagyok kicsit. Szólj, ha esetleg nem sikerül kibogarászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!