Német szinkronnal magyar felirattal sorozatok? Egyéb nyelvtanulási ötletek?
Sziasztok!:) idén kezdtem el németet tanulni heti 16 (+3 szaknyelvi) órában. Eddig angol tanultam (8 évig), úgyhogy eléggé rá van állva még az agyam az angolra. Milyen (elsősorban) sorozatokat tudtok ajanlani amik német szinkronnal vannak fent valahol?:) lehetőleg vicces/érdekes legyen, hogy legyen motivációm nézni:') ezenkívül tudtok ajanlani bármilyen egyéb nyelvtanulási módszert? A telefonom/ipadom alapnyelvét már átállítottam németre, nincs több ötletem,.:/ mindenféle tanácsot szívesen fogadok, és előre is koszonom!!:)
U.il: nyelvtanát is keresek, ha esetleg valaki tudna ajanlani fiatal (16-25 plusz-mínusz nehány éves) lányt azt is nagyon nagyon megköszönném:))
Ezeken szoktam nézelődni:
Filmek és sorozatok:
- onlinefilme(pont)to (szerintem a legjobb)
- serianstream(pont)to (ez is nagyon jó)
- kinox(pont)to
- subsmovies(pont)com
- filme-stream(pont)net
- hdfilme(pont)tv
- m2k(pont)to
- cineplex(pont)tv
Feliratok: opensubtitles(pont)org
Ha csúszik a felirat:
- subshifter(pont)bitsnbites(pont)eu
- sync-subtitles(pont)com
VLC-ben (+-50ms):
-ha felirat hamarabb jelenik meg: CTRL+ G
-ha a felirat később jeleik meg: CTRL+ H
- Eszközök -> Sávszinkronizálás (Tools > Track Synchronization)
A LEGFONOTSABB kellék természetesen az adblock:
- adblockplus(pont)org
- ublock(pont)org
Ha le is szeretnéd tölteni a sorozatokat/filmeket:
- downloadhelper(pont)net
- youtube-dl (terminálos,ha lehet vidto(pont)me-t választd mert azt támogatja)
- serianstream(pont)to-on az "openload"-ot válaszd és bővítmények nélkül le lehet tölteni onnan
Röviden ennyi, remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!