Volt köztetek olyan aki kényszerből vizsgázott le egy nyelvből, tehát hogy szívesebben érettségizett volna le a másik nyelvből ami abban a suliban volt?
Én gyűlöltem a franciát,helyette szívesebben tanultam volna az angolt vagy a németet.....
Volt is irigység rendesen. :(
Aki volt hozzám hasonló helyzetben de lehet ez nyelven kívül is leírhatja hogy ő mit érzett át..... :(
Még mindig tanulhatod a másik nyelvet is -
Sokszor van olyan, hogy nem mindenből van nyelvtanár
az adott iskolában, tehát azt kell tanulni, ami vn
Jómagam pillanatnyilag ebben a cipőben járok. Németet kell tanuljak az iskolában, pedig a falra tudok mászni tőle. Választási lehetőségem ált. iskolai tanulmányaim kezdetekor nem volt még iskolámban, így mindenki németet tanult.
Angolt csak később lehetett, igaz, ezt a nyelvet még kevésbé szeretem mint a németet, ( noha ma elsődlegesen ezt várják el az embertől) nem is foglalkozom vele.
Ami engem igazán megragadott az a svéd. Idén kezdtem el tanulni, saját magamtól szedegetem össze a morzsákat, s élmény minden svéd nyelvvel kapcsolatos dolog számomra.
Mégis, németből kell majd érettségizzek, pedig szívesebben futnék neki svédből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!