A TELC nyelvvizsgán ilyen esetben mennyi az esélye, hogy sikerül? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A prezentáció résznél olyan sporteseményről beszéltem ahol nem voltam ott, majd szóltak, hogy beszéljek olyanról, amelyen ott voltam. Ezután nem ijedtem meg és elmondtam egy másikat, igaz nem olyan jól. Szerintetek van rá esély hogy sikerül?2014. okt. 4. 17:15
1/1 anonim válasza:
Hát ha nem volt túl nyögvenyelős, akkor simán sikerülhetett. :)
De ha ne adj Isten mégsem sikerült, akkor mi a tanulság? Hazudni kell. Az elsőnél nyugodtan mondhattad volna, hogy részt vettél azon, hiszen úgysem ismernek, nem tudhatják mikor, hol voltál, és akkor valószínűleg nem kérték volna, hogy mondj el egy olyan eseményt is, amin valóban részt vettél. De azért ne add fel a reményt, ha viszonylag folyékonyan beszéltél, és a nyelvhelyességre is figyeltél.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!