Mosolygóska kérdése:
Spanyol vagy olasz. De miből?
Figyelt kérdés
Ezen a két nyelven gondolkodom, hogy valamelyiket elkezdem tanulni. Egyedül tanulnám tanár nélkül. Már olvastam véleményeket erről a két nyelvről, de ha esetleg van valamelyik komment írónak véleménye, szívesen venném ha leírná. Melyik könyvek szerintetek a legjobbak, amikből el lehet kezdeni tanulni? És szerintetek megéri egyedül belevágni? Előre is köszönöm a válaszokat :)2014. okt. 1. 00:12
1/1 anonim válasza:
Szerintem spanyolt tanulj. Illetve én arról tudok véleményt mondani. Nekem speciel nagyon bejött. Az, hogy melyik könyveket ajánlom hozzá, tegnap egy másik válaszban kifejtettem (itt is van: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt.. Egyedül is el lehet jutni elég magas szintre, de szerintem keress valakit, akivel tudsz akár neten keresztül is beszélgetni, gyakorolni, mert úgy sokkal könnyebb és eredményesebb lesz az egész. Az olasz nagyon hasonló nyelv, de ahhoz nem tudok könyveket ajánlani. Sok sikert és kitartást, bármelyiket választod is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!